Vergelijk aanbiedingen

Van Dommelen Vastgoed kiest voor Bouwonderneming Luys

Van Dommelen Vastgoed kiest voor Bouwonderneming Luys

Project van A tot Z

Van Dommelen Vastgoed werkt als bouwpromotor een vastgoedproject van A tot Z uit. Dit start met het onderzoeken en selecteren van een geschikte projectgrond, het aanvragen van de nodige vergunningen en brainstormen met de architect over alle mogelijkheden. Na afloop van dit gehele proces, presenteren wij ons project aan het brede publiek (gaande van starters eerste woning tot investeerders) en begeleiden wij u graag tijdens het gehele aankoopproces.

Als erkend BIV-makelaar nemen wij ook graag eventuele herverkopen van uw waardevolle vastgoed ter harte.

Een project kan slechts succesvol zijn door duurzame samenwerkingen met betrouwbare partners. Vandaag stellen wij u graag onze samenwerking met Bouwonderneming Luys voor.

 

Bouwonderneming Luys

De samenwerking met bouwonderneming Luys gaat al terug sinds 2003, toen nog actief als vader André en zoon Yvo Luys. Ondertussen stuurt zaakvoerder Yvo een ploeg van 8 werknemers aan. Zij zijn gevestigd in Bree en zijn voornamelijk actief in de regio Noord-Limburg. Zij beschikken over drie kranen zodat werken op meerdere werven gelijktijdig kunnen plaatsvinden.

Yvo en zijn team richten zich op residentieel vastgoed, waar ze al vele mooie projecten (gaande van woningen tot appartementen) op hun palmares hebben staan.

 

Samenwerking

Voor onze projecten, kiest Van Dommelen Vastgoed voor Bouwonderneming Luys. Door jarenlange samenwerking is onze communicatie vlot op mekaar ingespeeld. In 2019 kreeg deze onderneming dan ook de eer voor het bouwen van onze privé-woning, die wij voor klanten ook openstellen als kijkwoning, ter presentatie van onze activiteiten.

 

Meer info?

https://www.bouwondernemingluys.be

https://www.vandommelenvastgoed.be

Gerelateerde berichten

Van Dommelen Vastgoed kiest voor voegwerken René Reekmans

De puntjes op de i in uw vastgoedverhaal Van Dommelen Vastgoed is actief als projectontwikkelaar...

Lees verder

Van Dommelen Vastgoed kiest voor Fairtech

Succesvolle projecten dankzij betrouwbare vaste partners Van Dommelen Vastgoed staat als...

Lees verder

De ontwikkeling en verkoop van drie luxueuze woningen, gelegen op een toplocatie aan het Vredespark te Hasselt

Het online magazine 'I love Hasselt' schreef een artikel over onze activiteiten. Als...

Lees verder