Vergelijk aanbiedingen

Van Dommelen Vastgoed kiest voor Fairtech

Van Dommelen Vastgoed kiest voor Fairtech

Succesvolle projecten dankzij betrouwbare vaste partners

Van Dommelen Vastgoed staat als bouwpromotor garant voor een precieze opvolging van elke stap in het bouwproces en perfecte oplevering ervan. Gedurende dit proces zijn betrouwbare partners en onderaannemingen onmisbaar. Meer zelfs, een goede selectie van betrouwbare partners vormen mee het succes van elk nieuw vastgoedverhaal.

 

Fairtech: de specialist in ventilatietechnieken

Voor de ventilatietechnieken selecteert Van Dommelen Vastgoed de firma Fairtech. Zaakvoerders Jimmy Kiggen en Fausto Leuzzi kiezen bewust om de klanten zelf in het werkveld te bedienen. Fairtech werkt met een selectie van kwalitatieve merken. Zij staan in nauw contact met deze merken om steeds up to date te blijven over de nieuwste ontwikkelingen. De zaakvoerders werden op het werkveld al regelmatig geconsulteerd door de fabrikanten, die zij met hun jarenlange kennis en ervaring bijstaan bij het ontwerpen van nieuwe, innovatieve producten.

Zij zijn gevestigd in Houthalen-Helchteren en actief in Limburg en Vlaams-Brabant. Zij richten zich op residentieel vastgoed, gaande van woningen tot appartementen en van nieuwbouw tot renovaties.

 

Samenwerking

Technieken zijn van groot belang in een nieuwbouwwoning. Wij kiezen voor Fairtech aangezien wij de zaakvoerders al bij aanvraag van een bouwplan kunnen betrekken. Nadien kunnen wij rekenen op een realistisch ontwerp en wordt er pro-actief nagedacht over de zo best mogelijke uitvoering ervan. Extra is de correcte opvolging en vlotte bereikbaarheid van hun naservice.

 

Meer info?

https://www.fairtech.be

https://www.vandommelenvastgoed.be

Gerelateerde berichten

Van Dommelen Vastgoed kiest voor voegwerken René Reekmans

De puntjes op de i in uw vastgoedverhaal Van Dommelen Vastgoed is actief als projectontwikkelaar...

Lees verder

Van Dommelen Vastgoed kiest voor Bouwonderneming Luys

Project van A tot Z Van Dommelen Vastgoed werkt als bouwpromotor een vastgoedproject van A tot Z...

Lees verder

De ontwikkeling en verkoop van drie luxueuze woningen, gelegen op een toplocatie aan het Vredespark te Hasselt

Het online magazine 'I love Hasselt' schreef een artikel over onze activiteiten. Als...

Lees verder